Lepe vesti u našoj PLANETI!

Da se kvalitetan i predan rad isplati, pokazuju naši rezultati, jer prošle nedelje potpisali smo tri nova ugovora! I to Ugovor o finansiranju FIZI BIZI FEST 9, Ugovor o finansiranju Dečjeg Naučnog Kluba 4 (DNK-4) i Ugovor o korišćenju prostorija za aktivnosti ”Planete”.

Na konkursu grad LAP za mlade, komisija je donela odluku da Centru ”Planeta” dodeli znatno veća finansijska sredstva nego proteklih godina i to 240.000,00 dinara za realizaciju projekta ”Fizi Bizi Fest 9” i 98.100,00 dinaar za realizaciju projekta ”Dečji Naučni Klub-DNK 4”.

 

Preliminarne rang liste o dodeli sredstava grada Sombora, mogu se pogledati na sledećim stranicama:

PROGRAMI ZA DECU 2019

LAP ZA MLADE 2019

 

Više o ovim  projektima možete pročitati na sledećim stranicama:

FIZI BIZI FEST

DEČJI NAUČNI KLUB

 

Zahvaljujući kompaniji  Agri Business Partner d.o.o.koji su imali vremena da nas saslušaju, razumevanja za naše potrebe za prostorom u kome bismo održavali aktivnosti za decu i mlade, i takođe prepoznali kvalitet našeg rada, od prošle nedelje ”Planeta” ima svoje prve prostorije na adresi Venac V. Radomira Putnika 1. 

 

 

U ime PLANETA tima zahvaljujemo se kako komisiji tako i našim novim partnerima na prepoznavanju kvaliteta našeg rada i odlučili da ga ove godine podrže. Ukazano poverenje ćemo opravdati kroz doprinos našoj lokalnoj zajednici i obiogaćivanju sadržaja za decu i mlade.

You may also like

Naučno-popularna predavanja /// FIZI BIZI FEST 9
Veče društvenih igara za decu i mlade /// PLANETA BEZ GRANICA
Poziv za VOLONTERE! // FIZI BIZI FEST 9

Ena Horvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *