Radionice kluba namenjene su deci predškolskog i osnovoškolskog uzrasta i svaka obiluje zanimljivim naučno-edukativnim programom. Program podrazumeva izvođenje postavki iz fizike, hemije, matematike, geografije, biologije… Učešće je, kao i svih proteklih godina besplatno.

Dečji Naučni Klub je naučna školica koja ima za cilj kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece uz naučno-edukativne sadržaje koji će kod njih razvijati istraživački duh i ljubav prema nauci. Aktivnosti podstiču razmišljanje, kreativnost, samostalnost i omogućavaju socijalizaciju dece. Pored toga, učestvovanje u programima školice podstiče angažovanje dece u vannastavnim aktivnostima, i omogućava prostor gde mogu da ispolje svoje sklonosti prema nauci. Dečji naučno klub je zamišljen kao otvoren prostor, odnosno prostor dostupan za svu zainteresovanu decu, njihove roditelje i nastavnike.

Prijave se mogu mogu izvršiti neposredno pred održavanje radionice, putem imejla – planeta.prijave@gmail.com ili pozivom na broj telefona 060/169-6962. Pozivi za radionice će biti objavljeni na Fejsbuk stranici Dečjeg naučnog kluba i Centra za razvoj obrazovanja Planeta.

– Pozivamo i zainteresovane mlade, koji žele da nam pomognu u realizaciji radionica, da pošalju na mejl svoju prijavu sa ličnim podacima i volonterskim iskustvom.Volonterima će biti obezbeđene majice kluba, a po završetku programa dodeliće im se diplome i zahvalnice. 

Projekat je podržao Grad Sombor u okviru Programa za decu 2022. 

You may also like

Bzz bzz Kreativno zujanje u Košnici i ove godine!
Poziv za učešće na festivalu nauke i obrazovanja /// Fizi Bizi Fest 12
Pripremna nastava iz matematike

Ena Horvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *