Pokrajinski sekratarijat za obrazovanje AP Vojvodine, prepoznao je kvalitet našeg prošlogodišnjeg projekta ”Planeta bez granica” i odlučio da ga podrži i ove godine!

 

Projekat će obuhvatiti šest aktivnosti za decu:

AKTIVNA planeta

 

KREATIVNA planeta

 

BEZBEDNA planeta

 

ZELENA planeta

 

NAUČNA planeta

 

DRUŠTVENA planeta

 

Učešće na svim aktivnostima biće besplatno i pravovremeno ćemo objavljivati pozive za svaku od radionica, pa pratite naš sajt, kao i stranicu na društvenoj mreži Facebook.

Koliko je bilo smeha, druženja, igre, učenja i uživanja na prošlogodišnjim radionicama i izletima pogledajte OVDE.

Ove godine naši PLANETArci imaće priliku da sakupe kolekciju bedžića ukoliko budu došli na svaku od šest predviđenih aktivnosti.

 

Radionice se odvijaju u sklopu projekta “Planeta bez granica”. Projekat je interdisciplinarnog karaktera i podrazumeva aktivno uključivanje dece bez roditeljskog staranja, korisnike doma ’’Mika Antić’’, dece sa smetnjama u razvoju iz škole „Vuk Karadžić“ i dece iz redovnih porodica/škola, da kroz seriju ekoloških, kreativnih, naučno-popularnih, sportskih i drugih aktivnosti u gradu i prirodi kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, uče, druže se, upoznaju jedni druge, prihvate drugačije od sebe, shvate šta ih sve povezuje uprkos različitostima i uoče načine kojima jedni drugima mogu biti podrška.

Projekat je podržao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje AP Vojvodine.

You may also like

Naučno-popularna predavanja /// FIZI BIZI FEST 9
Veče društvenih igara za decu i mlade /// PLANETA BEZ GRANICA
Poziv za VOLONTERE! // FIZI BIZI FEST 9

Ena Horvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *