Centar ”Planeta” poziva svu decu da nam se pridruže u provedu sjajan aktivan raspust u prirodi!

Do 13. jula otvorene su prijave za radionicu u prirodi ”Aktivna planeta” koja će podrazumevati aktivnosti edukativnog, sportskog i rekreativnog tipa i društvene igre, a namenjena je deci osnovnoškolskog uzrasta. Razvijamo zdrave stilova života, razvijamo psihomotorne veština, kondiciju, ravnotežu, ”vijuge”, zbližavamo se s prirodom i još mnogo toga!

 

Sve što je potrebno jeste da nam na e-mail adresu pošaljete podatke o detetu: ime i prezime, godište, i kontakt broj roditelja/staratelja.

UČEŠĆE JE BESPLATNO!
BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Zato prijavite Vaše dete na vreme.

 

Radionice se odvijaju u sklopu projekta “Planeta bez granica”. Projekat je interdisciplinarnog karaktera i podrazumeva aktivno uključivanje dece bez roditeljskog staranja, korisnike doma ’’Mika Antić’’, dece sa smetnjama u razvoju iz škole „Vuk Karadžić“ i dece iz redovnih porodica/škola, da kroz seriju ekoloških, kreativnih, naučno-popularnih, sportskih i drugih aktivnosti u gradu i prirodi kvalitetno provedu svoje slobodno vreme, uče, druže se, upoznaju jedni druge, prihvate drugačije od sebe, shvate šta ih sve povezuje uprkos različitostima i uoče načine kojima jedni drugima mogu biti podrška.

 

 

 

Projekat je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.

You may also like

Naučno-popularna predavanja /// FIZI BIZI FEST 9
Veče društvenih igara za decu i mlade /// PLANETA BEZ GRANICA
Poziv za VOLONTERE! // FIZI BIZI FEST 9

Ena Horvat

One comment

  1. Pingback:Aktivan raspust može da počne! // Planeta bez granica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *