Naše kolege i prijatelji iz WWF (Svetskog fonda za prirodu) i ove godine objavili su poziv za učešće u Akademiji za prirodu!

 

 

 

Prenosimo vam njihov poziv:

”Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je počelo prijavljivanje za drugi ciklus “WWF akademije za prirodu”. Obrazovni program WWF-a koji zbližava škole, prirodu i upravljače zaštićenih područja deo je projekta „Zaštićena područja za prirodu i ljude”, a osmišljen je tako da nastavnici i učenici iz osnovnih i srednjih škola nauče kako da žive na održiv način i aktivno i kreativno zaštite prirodu.

“WWF akademija za prirodu” otvorila je svoja vrata za prijem druge generacije polaznika i budućih ambasadora zaštićenih područja, a prijavljivanje će trajati do 10. maja tekuće godine.

U projekat je uključeno 5 zaštičenih područja: nacionalni parkovi Tara, Đerdap, Fruška gora, specijalni rezervat prirode Gornje podunavlje i predeo izuzetnih odlika Avala.

Detaljne informacije i kriterijume konkursa ćete naći na stranici WWF-Akademija za prirodu

Srdačan pozdrav i radujemo se vašim prijavama,

WWF tim”

Naša Ena Horvat bila je edukator-saradnik na prvoj Akademiji za prirodu 2016. godine u Istraživačkoj stanici ”Petnica”. Atmosferu sa Akamedije pogledajte u ALBUMU.

You may also like

Poziv za VOLONTERE! // FIZI BIZI FEST 9
Otvoren poziv za volontere // FIZI BIZI FEST 8
Otvoren poziv za predavače Fizi Bizi Fest 8 // ROK za slanje prijave: 23. oktobar!

Ena Horvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *