Centar za razvoj obrazovanja „Planeta“ i Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor ovim putem pozivaju Vas da posetite

Festival nauke „Fizi Bizi Fest 8“

Drugi vikend novembra,  posvećen je nauci i svima onima koji vole da istražuju i otkrivaju svet oko sebe, kada sve nas očekuje osmi festival nauke ”Fizi bizi fest 8”.

Program festivala ove godine obuhvata sledeće aktivnosti:
naučno-eksperimentalne postavke  u kojima učestvuju somborski osnovci, srednjoškolci i studenti, zajedno sa nastavnicima mentorima
naučno-popularna predavanja namenjena različitim uzrastima

 

Celodnevni program Festivala nauke besplatno će moći da posete svi zainteresovani mladi, deca, roditelji, ali i ostali građani, koji će imati priliku da na najbolji način dožive nauku, uče i druže se uz naučno-popularna predavanja, eksperimente, radionice.

 

 

 

Protekle tri godine poseta gradskom Festivalu nauke bila je iznad svih očekivanja! Fizi Bizi je okupio preko 600 učesnika (nastavnika, učenika, studenata, predavača i dr.), prerastao je na međunarodni nivo i privukao više hiljada postilaca!

 

Nadamo se da ćete prepoznati značaj Festivala kao najvećeg naučno-popularnog dešavanja u gradu i posetiti isti i ove godine! Organizatori Festivala su Centar za razvoj obrazovanja „Planeta“ i Gimnazija „Veljko Petrović“ Sombor, a podržavaju ga Centar za promociju nauke i grad Sombor.

You may also like

Naučno-popularna predavanja /// FIZI BIZI FEST 9
Veče društvenih igara za decu i mlade /// PLANETA BEZ GRANICA
Poziv za VOLONTERE! // FIZI BIZI FEST 9

Ena Horvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *